team

Florian Eckardt architect

Opleiding: Ir Bouwkunde TU Delft, bouwbiologie IBN. Werkervaring bij architectenbureaus PSP in Hamburg, Nicholas Grimshaw in London en Cepezed in Delft. Zelfstandig in Amsterdam sinds 2004. Veel ervaring met particuliere opdrachtgevers, duurzaam bouwen en houtbouw maar ook ervaren met staalbouw en andere bouwmethoden. Aandacht voor context, gezond binnenklimaat, gevarieerd materiaalgebruik, persoonlijke inbreng.

werkwijze >

Ron Keesom architect en projectleider, www.ronkeesom.nl.

Opleiding: Ir Bouwkunde TU Delft. Ruim 15 jaar ervaring als projectleider/architect voor architectenbureau’s (Dam, Cepezed, aTA, Tangram) met projecten voor woning- en utiliteitsbouw van uitvraag tot oplevering en daarna. Sinds 10 jaar als projectleider en zelfstandig architect voor opdrachtgevers in commercieel en maatschappelijk vastgoed (o.a. hotels en seniorenzorg), particuliere opdrachtgevers en gemeenten bij renovaties, verbouwingen en gebiedsontwikkelingen.

werkwijze >

Ivanka Bakker interieur en architecturaal ontwerper www.iva2d3d.com

Opleiding Design Academy en Sandberg Instituut (MFA). Zelfstandig sinds 2002 in Amsterdam. Ervaring met holistisch brand- en retail design, interieurontwerp, architecturaal ontwerp en residential ontwerp. Opdrachtgevers zijn internationale reclamebureaus, global en local retail brands en particulieren. Ontwerpproces en projectbegeleiding van concept t/m oplevering.

werkwijze >

 

Voortraject – ontwerp – vergunningstraject – interieur:  Ron, Florian en Ivanka vullen elkaar aan in het ontwerpproces. Daarbij heeft ieder een zwaartepunt:

Ron is sterk in procesbegeleiding en het verbinden van partijen rondom een project. Dit betekent het project ‘op de rails krijgen’, mensen bij elkaar te brengen en samen zorgen voor een haalbaar plan. En vervolgens met kennis, kunde en groot enthousiasme de voortgang bewaken, met elkaar, tot na de oplevering. Zijn creativiteit zit niet alleen in het ruimtelijke ontwerp.

Florian verzorgt het ontwerp in samenspel met de opdrachtgever en vervolgens de consequente technische uitwerking. De ruimtelijke beleving, materialisatie en bouwtechniek zijn voor hem cruciaal. Verder verzorgt hij het vergunningstraject binnen de stedenbouwkundige mogelijkheden en geldige regelgeving, soms met de nodige beperkingen als extra uitdaging.

Ivanka is bedreven in holistisch interieur en architecturaal ontwerp: materialen- en kleurenconcept, indeling, routing, lichtinval Ontwerpen begeleiding van maatwerk en productontwerp (bijvoorbeeld complete keukens en badkamers, meubels). Advies en begeleiding bij aanschaf vloeren, tegels, meubels, verlichting en raamdecoratie voor de gehele woning.

kennismaken?

    naam

    email

    bericht