ZELFBOUW

Je eigen huis bouwen of verbouwen is de manier om persoonlijke woonkwaliteit te realiseren. Voor ons de leukste opdracht, omdat een woning een combinatie is van een hotel, restaurant, kantoor en wellness. Elke opdrachtgever is anders, maar ook elke locatie en elk budget. Het mooiste is om die drie bij elkaar te brengen. Onze specialiteit gezond en duurzaam bouwen brengen we daarbij in als er keuzes gemaakt moeten worden. In Almere hebben we met de BNA onderzoek gedaan naar de woonwensen van zelfbouwers. Daarbij zijn veel eigen inbreng en het goede procesverloop qua kosten en planning de belangrijkste kenmerken van een tevreden zelfbouwer. Wij luisteren, bedenken oplossingen en maken het proces inzichtelijk en er komt altijd weer iets anders uit.

WONING BUIKSLOTERHAM

In het circulaire zelfbouwgebied Buiksloterham gerealiseerde 4-laagse houten prefabwoning. Vertaling van het ontwerp van de opdrachtgeefster. Toepassing van gevelelementen gevuld met houtvezelplaat-isolatie en houten vloerelementen.

lees meer >

UITLEG BIJ HET ONTWERP

Florian geeft uitleg over de uitgangspunten ontwerp villa Rieteiland Oost in deze video, ook de opdrachtgever komt aan het woord.

lees meer over dit project >

VLOEIENDE VORMEN

Prachtige villa in Almere Overgooi met inpandig zwembad, vloeiende vormen in een straks landschap, geweldig uitzicht over de Gooimeerdijk

lees meer over dit project >

HUIS VOOR TWEE HEREN

4-laags herenhuis met transparante lattengevel op IJburg Steigereiland, ommuurde binnentuin en dakterras met windscherm

lees meer over dit project >

 

ORI√čNTATIE OP HET WATER

Vrijstaande villa met schuine zichtlijnen over het water, hoogteverschillen in de vloer, ruimtelijke trap, dakterras, gerealiseerd op IJburg Rieteiland-Oost

lees meer over dit project >

EERST KENNISMAKEN?

    Naam

    E-mail

    Bericht