Kantoor en Showroom Almere

Bedrijfshal en showroom Wong CS 2009, BVO 1632m2, Almere

Deze luxe combinatie van een auto-showroom en kantoor in Almere voor exclusieve klanten is een poging om een rechthoekige doos toch een fraaie uitstraling mee te geven. Daarmee combineert het relatief eenvoudige gebouw iets van de moderne bouwwijze van staal met de mooie auto's die erin staan. De kantoren op de 1e verdieping kijken uit over het showroom gedeelte, de achterhal is bedoeld voor opslag en heeft 2 lange daklichtstroken. Het gebouw is gerealiseerd als modulair bouwsysteem met een staalskelet en sandwichpanelen die zwart en wit glanzend gelakt zijn. Deze panelen geven een "rally" effect aan de gevel als hint naar de inhoud van het gebouw. De combinatie van showroom en kantoor draagt bij aan de beleving van de buurt Almere Veluwse Kant Oost.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *