bouwen aan een duurzame toekomst!

Al meer dan 15 jaar bewegen wij mee met de klant richting een gezonde, duurzame omgeving.

Met natuurlijke materialen en aandacht voor binnenklimaat, comfort en modern design.

werkwijze >

 video >

expertises

zelfbouw

maatwerk voor een unieke woning met  jouw persoonlijke woonwensen

ONTDEK >

gezond bouwen

een gezond binnenklimaat volgens bouwbiologische principes

ONTDEK >

 

bouwen met hout

natuurlijk materiaal voor een mooi, praktisch, duurzaam ontwerp

ONTDEK >

uitbreiding huis Friesland

gezond bouwen

Gebouwen hebben invloed op hoe we ons voelen: optimale luchtverversing en een goede vochthuishouding maken het verschil. Met gezonde bouwmaterialen en gezond isolatiemateriaal verbeter je jouw leefklimaat en voel je je binnen fijner.

lees meer >

 

Opdrachtgevers aan het woord

Voor een renovatie van een woonpand uit 1908 was onze vraag: wat kan duurzaam, waar kan met natuurlijke materialen gebouwd? Dat is heel anders dan bij een nieuw gebouw. Florian begreep onmiddellijk dat circulair bouwen niet altijd een haalbare oplossing is of zelfs zijn doel voorbij schiet. Een groene architect met realiteitszin en respect voor het originele grondplan. Dank voor alle heldere informatie die nodig was om keuzes te maken. En ook voor heel snel terugbellen/appen.

Peter Gommers, Mirjam Makkenze, Muiden

Wij kenden Florian via via en vooral zijn interesse voor duurzaamheid sprak ons erg aan. Zijn creativiteit, temperament, gedrevenheid en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat wij de samenwerking met Florian als heel leuk en interessant hebben ervaren.

Annemarie Sneyers + Peter van Deth, Almere

Ik heb Florian ontmoet bij een serie workshops waar wij als team aan hebben gewerkt. Daar heb ik gezien dat hij een teamplayer is! Je voelt je snel bij hem op je gemak omdat hij veel ruimte heeft om goed te luisteren en mee te denken. Zijn creativiteit, snel kunnen schakelen en hands-on aanpak maakte de samenwerking voor mij bruisend en leerzaam.

Kaoutar Beni Driss, Amsterdam

Florian heeft mij -zonder dwingend te zijn- laten nadenken over de mogelijkheden en wellicht wenselijkheden van het gebruik van duurzame materialen en energiebesparende maatregelen. Dit is de renovatie van mijn huis écht ten goede gekomen.

Simone Molenaar, Amsterdam / Texel

Florian heeft onze zelfbouw woning van HSB met corten-staal gevel op een technische en persoonlijke wijze begeleid. Van besprekingen met de supervisors van de gemeente, indienen van de omgevingsvergunning tot en met de realisering. Het was heel fijn om met iemand te werken die luistert en meedenkt binnen het concept en het ontwerp dat er al lag. Florian heeft met zijn eigen ervaring en expertise uiteindelijk bijgedragen aan een veel beter ontwerp. Daarnaast is hij geïnteresseerd in wat een ander bedenkt en interessant vindt. Dit is een andere aanpak dan je vindt bij de meeste architecten.

Wouter Stoter en Ivanka Bakker, Amsterdam

Florian’s ervaring en de praktische uitvoerbaarheid van zijn ontwerpen maken dat ik hem steeds aanbeveel bij opdrachtgevers en recentelijk heb betrokken bij de aanpassing van onze eigen duurzame woning.

Rene Dalmeijer, aannemer

Florian heeft de gave van iets eenvoudigs als een uitbouw iets uitzonderlijks, verrassends en esthetisch te maken

Remco Zeedijk + Dessy Raveda, Amsterdam

Florian Eckardt heeft voor ons in de afgelopen jaren een aantal opdrachten uitgevoerd waaronder de realisatie van een dakterras en een herindeling van een etage. Florian kwam daarbij keer op keer met out-of-the box ideeën die ons verrasten en waar we tot op de dag van vandaag zeer tevreden over zijn. Het resultaat mag er wezen!

Serge van Groningen en Odette Guldenaar

Tijdens het eerste contact gaven we de architect twee steekwoorden mee: “rond” en “daglicht”. Hij heeft daar inventief, creatief en boeiend gehoor aan gegeven. We wonen naar volle tevredenheid in ons ronde lichte stulpje.

Jan + Ineke Blom, Teteringen

Florian kleurt graag buiten de lijntjes, zonder daarbij door te slaan. Dit leidde in ons geval tot een bijzondere woning. Bij het ontwerp keek hij nadrukkelijk naar de omgeving van de woning. Niet alleen in het voortraject maar ook tijdens en na de realisatie is hij zeer betrokken.

Marcel Krakeel, Breda

projecten

heb je vragen?

    naam

    email

    bericht